Buitenschoolse opvang Top
Buitenschoolse opvang Top is gehuisvest in het gebouw van De Vreewijkschool aan de Groenezoom in Rotterdam-Zuid. Ideaal voor leerlingen van deze basisschool; de kinderen lopen binnendoor naar de BSO en hun ouders brengen en halen hen op één locatie. BSO Top maakt voor activiteiten gebruik van de faciliteiten van de school zoals de buitenruimte met speeltoestellen en de gymzaal. Bij buitenschoolse opvang Top krijgen de kinderen gezond, voedzaam en lekker eten en drinken. Voor de vroege vogels is er ontbijt en tussendoor zijn er gezonde snacks zoals fruit. Op de middagen waarop de kinderen aanwezig zijn, genieten ze van een versbereide warme maaltijd (halal). Het ontbijt en warme maaltijd zijn in het tarief inbegrepen.

Activiteiten
De medewerkers van BSO Top weten als geen ander hoe ze kinderen een leuke, leerzame en gezellige tijd bieden, voor en na school. Het programma kent een vaste dagindeling, waarin verzorging, samenzijn en activiteiten centraal staan. We organiseren allerlei binnen- en buitenactiviteiten, zodat er voor iedereen iets leuks te doen is; van koken tot knutselen, van bouwen tot klimmen, van muziek maken tot dansen of sporten. De kinderen kunnen natuurlijk ook zelf een spelletje spelen, lekker een boekje lezen of chillen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Team
Buitenschoolse opvang Top heeft een vast team van zeer enthousiaste pedagogisch medewerkers met uiteenlopende werkervaring en leeftijden. Alle pedagogisch medewerkers zijn geschoold op MBO/HBO niveau. Ondersteunende praktische taken zijn uitbesteed. Er is bijvoorbeeld elke dag een schoonmaakster aanwezig in buitenschoolse opvang Top. Zo zorgen we ervoor, dat de leidsters zich volledig kunnen richten op hun pedagogische taken.

Halen / brengen
BSO Top haalt en brengt kinderen van en naar diverse scholen in de buurt. Het halen en brengen gebeurt lopend, met de bakfiets, met de Stint of met de auto en personenbus van Kinderopvang De Maan.

Openingstijden
Buitenschoolse opvang Top is geopend op maandag tot en met vrijdag, vanaf 07.30 uur tot 18.30 uur. Top biedt ook vervroegde voorschoolse opvang aan, vanaf 07.00 uur.

In schoolvakanties* bieden wij gehele dagen opvang, vanaf 07.30 uur tot 18.30 uur.

* De dagen waarop BSO Top geopend is tijdens de schoolvakanties, zijn op te vragen bij het hoofdkantoor.

Buitenschoolse opvang Top
Groenezoom 156
3075 GK  Rotterdam

KvK nummer: 65641825
LRK nummer: 141902991